Reduceri!

Uzucapiunea extratabulară

Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.

Lucrarea oferă soluții pentru dobândirea dreptului de proprietate de către posesorul unui imobil pe care îl are în posesie de mulți ani, fără ca imobilul să fi fost întabulat, la începerea posesiei, în cartea funciară.

Categorie:

Descriere

        

Am plăcerea să vă informez despre lansarea ebook Uzucapiunea extratabularăce conţine analiza detaliată a condiţiilor şi procedurii de dobândire a dreptului de proprietate de către posesorul unui imobil, fără ca imobilul să fi fost întabulat la începerea posesiei, în cartea funciară.

Prezentarea cărții Uzucapiunea extratabulară

E-book Uzucapiunea extratabularăvă poate ajuta să găsiţi soluţia legală a dobândirii dreptului de proprietate asupra unui imobil pe care îl aveţi în posesie de mulți ani, prin uzucapiunea extratabulară.

  1. Dorește-ți să rezolvi problema …………………………………….. aici găseşti soluţii
  2. Dorește-ți să fii informat……………………..………………………  aici găseşti informații
  3. Dorește-ți să ai alternative de rezolvare………………………… aici găseşti exemple

Posesia netulburată a unui imobil timp îndelungat și achitarea obligațiilor fiscale ca un proprietar îți conferă prezumţia dreptului de proprietate asupra acelui bun.

Pentru recunoaşterea legală a acestui drept trebuie urmată o procedură judiciară.

Vrei să fii cu un pas înaintea celor care îţi vor bunul .……………..informează-te!

Greul a fost făcut cu multe sacrificii. După ani de zile este necesar să clarifici legal o situaţie intepretabilă. Legislaţia ce reglementează uzucapiunea s-a modificat, schimbând condiţiile.

Există o dublă reglementare a uzucapiunii extratabulare: înainte de intrarea în vigoare a actualului cod civil și după acestă dată.

Pentru că doresc să ofer celor interesați răspunsuri şi soluţii concrete, adaptate speței lor, am lansat cartea Uzucapiunea extratabulară cu exemple adaptate situației pe care o deţineţi.

Descoperiţi:
  1. Care este obiectul uzucapiunii extratabulare
  2. Cine poate cere uzucapiunea extratabulară
  3. Împotriva cui se poate cere uzucapiunea extratabulară
  4. Care este procedura de a uzucapa
  5. Care sunt etapele procedurale
  6. Cum să eviţi pierderea unui drept
  7. Care este finalitatea

Deoarece sunteți interesați de informațiile acestei cărți şi pentru că apreciez cu adevărat această colaborare, doresc să marchez momentul cu o ofertă specială pentru dumneavoastră.

Vă ofer în mod gratuit o analiză a speței dumneavoastră, după achiziționarea lucrării.